Welke Soorten Verzekeringen Zijn Er Voor Op Vakantie?

Wegenhulp formules

Welke soorten verzekeringen zijn er voor op vakantie?

U gaat op vakantie en vraagt zich af wat voor verzekeringen er zijn. U wilt natuurlijk zorgeloos kunnen genieten en daarom wilt u een reisverzekering afsluiten die het beste bij uw behoeftes aansluit.

 

Pechverhelping voor in België. 

Met een pechverhelpingsverzekering voor in België bent u altijd verzekerd tegen pech. Voor de rest kunt u zelf kiezen of u ook verzekerd wilt zijn in andere gevallen. Zoals bij een ongeval, een bandenprobleem en meer.

 

Pechverhelping voor in heel Europa.

Sluit een pechverhelpingsverzekering af voor u en uw voertuig om u te verzekeren in heel Europa. Bij touring kunt u kiezen wat bij u het beste past zodat u gerust op vakantie kunt gaan. In alle gevallen krijgt u pechbijstand en hulp bij een bandenprobleem in België. Ook krijgt u in alle gevallen pechverhelping in Europa en indien nodig een vervangwagen. Deze vervangwagen mag u dan tot 15 dagen gebruiken. Daarnaast bent u zelf gedekt in de hele wereld en krijgt u skibijstand.

 

Reisbijstand voor één persoon.

Met reisbijstand voor één persoon  bent u gedekt in de hele wereld. Wederom heeft u zelf de keuze hoe goed u gedekt wilt worden. U heeft ook de optie om een supplement toe te voegen om te verzekeren dat u pechverhelping krijgt voor uw voertuig in Europa en dat u een vervangingswagen kunt gebruiken indien nodig.

 

Reisbijstand voor een gezin of koppel.

Met reisbijstand voor gezin of koppel bent u gedekt in de hele wereld. Ook heeft u recht op terugbetaling van medische kosten in België, krijgt u skibijstand en heeft u dekking bij natuurrampen. Ook hier kunt u uw voertuig verzekeren in Europa en heeft u zelf de keuze wat u wilt verzekeren.

annulatieverzekering.

Als u zich wilt indekken tegen onverwachte gebeurtenissen kunt u ervoor kiezen om een annulatieverzekering af te sluiten. Met deze verzekering wordt uw vakantie (gedeeltelijk) terug betaald. Ook krijgt u een reiscompensatie indien u eerder terug moet door omstandigheden. Daarnaast is uw bagage ook direct verzekerd, indien deze kwijt mocht raken, gestolen worden of iets dergelijks. Ook hier heeft u zelf de keus hoe goed u verzekerd wilt zijn.

 

Reisbijstand of annulatieverzekering voor één reis.

Naast de verzekeringen voor het hele jaar is het ook mogelijk een reisbijstandsverzekering of annulatieverzekering af te sluiten voor één reis. Dit kan handig zijn als u niet frequent reist of als u zich wilt verzekeren voor één specifieke reis. 


Wegenhulp formules