Waarom pechverhelping?

Wegenhulp formules

pechverhelpingEen autopech verzekering is een verzekering die u afsluit om bijstand te ontvangen als u te maken heeft met pech onderweg. Deze bijstand kan verschijnen in de vorm van de Belgische wegenwacht of Touring wegenhulp, maar kan ook betekenen dat u slechts een deel of zelfs helemaal niets van de kosten van uw defecte auto hoeft te voldoen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een pechverhelping verzekering af te sluiten, maar waarom is deze autopech verzekering plotseling zo populair in België? Meer over dit onderwerp, leest u in dit artikel. Zo leest u in dit artikel waarom pechverhelping zo populair is in België door drie belangrijke voordelen van deze verzekering te beschrijven.   Wegenhulp formules

 

Voordeel 1: nooit meer lang wachten bij autopech onderweg

Het eerste voordeel van de autobijstand verzekering, is het feit dat u nooit meer lang met uw defecte auto langs de kant van de weg hoeft te staan als u plotseling niet meer verder kan rijden. Zo wordt u altijd spoedig geholpen door de Belgische wegenwacht als u pech heeft met uw auto, waardoor u snel weer verder kan rijden. In de meeste gevallen zal de wegenwacht binnen 45 minuten ter plaatsen zijn. Zij zullen u en uw gezin, samen met uw voertuig veiligstellen en het voertuig inspecteren en indien mogelijk repareren. Lukt reparatie niet, dan wordt de auto naar de garagist gebracht en wordt u, afhankelijk van uw wegenwacht verzekering verder geholpen met een vervangwagen of thuisbrengservice. Meer hierover in voordeel 2, waar aandacht wordt besteedt aan de brede dekking.  

 

Voordeel 2: een verzekering met een brede dekking

Een ander voordeel van de pechbijstand verzekering, is het feit dat u profiteert van een brede dekking. Zo krijgt u niet alleen hulp bij pech onderweg als u te maken heeft met bandenproblemen of technische mankementen, maar kunt u ook rekenen op hulp als u te maken heeft met een lekke band onderweg of motorpech. Daarnaast kunt u tevens een pechverhelping verzekering afsluiten met een vervangwagen, wat betekent dat u een Touring vervangwagen krijgt als u niet verder kan rijden met uw eigen auto door een ernstig defect. En omdat de pechverhelping verzekering ook voor andere landen in Europa afgesloten kan worden, kunt u zelfs tijdens uw vakantie gebruik maken van de pechbijstand van de verzekering.  

 

Voordeel 3: een kleine investering

Tot slot is de pechverhelping verzekering slechts een kleine investering, die u maandelijks kunt betalen door enkele  euro’s over te maken naar de verzekeringsmaatschappij achter de verzekering. Geen grote investering dus, maar een klein bedrag dat u iedere maand betaalt om goede pechhulp te ontvangen. Bent u benieuwd wat de maandelijkse kosten van uw verzekering zijn? Kies dan voor pechverhelping berekenen en achterhaal de maandelijkse kosten van uw verzekering eenvoudig en snel. En wilt u de beste pechverhelping verzekering vinden met de beste prijs? Kies dan voor pechbijstand vergelijken. Meer weten? Bekijk dan welke drie voordelen u heeft bij afsluiten van een pechhulp verzekering. Hieronder een overzicht van de kosten per aanbieder, maak hier gebruik van om te bepalen bij welke verzekeraar u een pechhulp verzekering afsluit.


Wegenhulp formules