Pechverhelping en Reisbijstand

Als u een verzekering afsluit voor reisbijstand, krijgt u niet alleen bijstand als u te maken krijgt met lichamelijk letsel op vakantie. Een reisbijstandsverzekering heeft namelijk een bredere dekking dan alleen de dekking van medische kosten, zodat u op vakantie kunt profiteren van een brede dekking en goede bescherming bij onverwachte problemen. Meer over de dekking van een reisbijstandsverzekering in combinatie met pechverhelping middels Touring Wegenhulp, leest u op deze pagina.  

 

Pechverhelping: een onmisbaar onderdeel van reisbijstand

Touring Pechverhelping EuropaNaast het vergoeden van de medische kosten, kan een reisbijstandsverzekering meer voor u betekenen. Gaat u bijvoorbeeld met de auto op vakantie en gaat uw auto onderweg kapot? Dan kunt u er met uw reisverzekering in combinatie met wegenhulp voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg kan. Een reisbijstandsverzekering vergoedt namelijk niet alleen de medische kosten die u op vakantie dient te maken, bijvoorbeeld in de vorm van hospitalisatiekosten, maar zorgt tevens voor wegenhulp in het geval van pech. Let wel: Touring pechverhelping en Touring wegenhulp zit niet standaard in de verzekering. Daarvoor dient u een supplement aan te schaffen. De Touring wegenhulp waar u recht op heeft indien u deze optie aanschaft bij Touring reisbijstand houdt het volgende in:

 

·         Pechverhelping, waarbij uw auto door ervaren wegenwachters zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

·         Versleping van uw auto, indien deze langs de weg niet gemaakt kan worden en naar een garage gebracht dient te                 worden.

·         Een vervangende auto voor vijftien dagen, zodat u gewoon weer de weg op kunt.

 

Touring ReisbijstandTouring Wegenhulp biedt hulp bij pech onderweg in 40 Europese en aangrenzende landen. Afhankelijk van uw Touring pechverhelpings supplement kunt u tot maximaal 15 dagen vervangend vervoer krijgen. Stel dat uw eigen wagen zoveel problemen heeft dat hij niet meer verder kan rijden dan krijgt u dus een vervangwagen. U kunt uw reis dus altijd zonder zorgen vervolgen. Touring wegenhulp heeft betrouwbaar netwerk van partners in alle 40 aangesloten landen. Uiteraard neemt u in geval van pech onderweg gewoon contact op met Touring, 24 uur per dag en dat 7 dagen per week. De medewerkers van Touring Wegenhulp regelen vervolgens het meest voor u. Kortom: met een dergelijke verzekering voor reisbijstand bent u niet alleen persoonlijk verzekerd, maar voorkomt u ook dat de problemen met uw auto uw vakantie negatief beïnvloeden.

 

Pechverhelping wagen en Reisbijstand

Eén van de populairste aanbieders in België voor een reisbijstandsverzekering voor één persoon of een geheel gezin, is Touring Verzekeringen. Een specifiek onderdeel van het dienstenpakket van Touring is de zogeheten Touring Wegenhulp, waarmee u als klant recht heeft op pechverhelping Europa, versleping van uw auto en vervangend vervoer als uw auto niet direct gerepareerd kan worden. Overigens is Touring Wegenhulp ook te gebruiken voor mensen die alleen binnen België blijven. Steeds meer mensen kiezen voor reisbijstand van Touring in combinatie met pechverhelping en dit is niet voor niets. Aan het afsluiten van een verzekering voor uw vakantie bij Touring in combinatie met pechverhelping en wegenhulp zijn namelijk enkele voordelen verbonden, die het afsluiten van een verzekering bij deze aanbieder wel erg interessant maken. De voordelen van een verzekering in combinatie met Touring Wegenhulp, zijn de volgende:

 

·         U heeft recht op pechverhelping in heel Europa. Dus of u nu op vakantie bent in Frankrijk of naar Spanje bent                         afgereisd met uw auto, als u te maken heeft met pech heeft u altijd recht op de pechverhelping Europa.

·         U heeft 7 dagen per week en 24 uur per dag bijstand en kan altijd contact opnemen met de klantenservice van                       Touring. Ook als u midden in de nacht te maken krijgt met pech, wordt u dus altijd door Touring geholpen.

·         U krijgt altijd hulp van één van de 200 ervaren en professionele wegenwachters van Touring. Deze wegenwachters               worden regelmatig bijgeschoold om de snelle technologische ontwikkelingen in de auto-industrie bij te kunnen                     houden en weten dus altijd wat te doen als uw auto niet meer werkt.

·         U heeft de keuze uit diverse verzekeringen, zowel voor één persoon als voor een gezin.

·         U kunt een verzekering afsluiten voor een geheel jaar, maar ook voor één reis.

·         U profiteert altijd van de beste service, voor de beste prijs.

 

De verschillende mogelijkheden voor Pechverhelping Europa in combinatie met Reisbijstand:

Gaat u binnenkort ook op vakantie en neemt u uw auto mee? Dan wordt aangeraden om één van de verzekeringen van Touring af te sluiten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als u op vakantie gaat. Zeker als u veel kilometers aflegt met uw auto, wordt aangeraden om goed voorbereid op weg te gaan en te voorkomen dat u voorgoed stil komt te staan in een vreemd land. Ook een annualtieverzekering kan handig zijn als u op vakantie gaat. U kunt in ons filter de verzekeringen van touring vergelijken.