Pechverhelping buitenland, ideaal voor vakanties

Wegenhulp formules

Wegenhulp formules Pechverhelping buitenland is de wegenwacht service voor autovakanties binnen Europa. Indien u een van de vele Belgische vakantievierders bent die met de auto naar het zuiden trekt kunt u bijna niet om pechverhelping heen. Tenminste, indien u bij pech onderweg snel en fatsoenlijk wilt worden geholpen. Veel mensen denken onterecht dat de Belgische autopech verzekering ook voor reizen buiten de landsgrenzen geldt. Dit is niet het geval. Pechbijstand, bijvoorbeeld in de vorm van Touring Pechverhelping, is namelijk niet altijd geldig buiten België. Indien u met de auto de grens passeert en ook wilt kunnen genieten van Touring Wegenhulp dan moet u dus pechverhelping Europa afsluiten. Meer over het hoe en waarom van een pechverhelping buitenland leest u hier.  

 

Pechverhelping Europa – voor alle reizen binnen Europa

Een vakantie is voor velen een feest. Een moment om naar uit te kijken en een moment van ontspanning. Iedereen gaat er vanuit dat hij of zij zonder problemen op het vakantieadres aankomt. Toch krijgen, met name in het drukke vakantieseizoen, veel mensen te maken met pech onderweg. Om bij autopech snel weer op weg te kunnen dient u Pechverhelping buitenland te hebben. Pechverhelping EuropaTouring Verzekeringen is dé aanbieder van wegenhulp diensten in binnen en buitenland. Indien u alleen binnen België met de wagen op stap gaat dan volstaat de reguliere Pechbijstand. Gaat u echter op vakantie, dan dient u Pechbijstand buitenland af te sluiten. Touring pechverhelping Europa biedt in alle gevallen hulp bij pech onderweg. Afhankelijk van het door u gekozen pakket kunt u ook nog genieten van een uitgebreidere dekking. Denk aan hulp bij een ongeval, bij bandenproblemen of sleping naar de garage van uw keuze. Niet geheel onbelangrijk is wellicht de optie voor een vervangwagen. Stel u eens voor dat uw wagen dusdanig beschadigd is dat verder reizen niet meer mogelijk is. Het ligt voor de hand dat u niet enkele dagen wilt wachten tot uw auto gemaakt is. In dat geval dient u Touring Wegenhulp af te sluiten inclusief vervangwagen. Kiest u voor die optie dan krijgt u altijd een vervangwagen in dezelfde klasse als uw huidige voertuig. Exacte informatie en prijzen van Touring pechverhelping buitenland vindt u door op onderstaande button te klikken.

 

Tijdelijke pechverhelping buitenland

Veel mensen zien op tegen de kosten van pechbijstand in het buitenland. Dit is zeker het geval bij mensen die slechts 1 of 2 keer per jaar naar het buitenland gaan. Toch vallen de kosten van een wegenwacht lidmaatschap niet op tegen de kosten die u maakt in geval van autopech. Wilt u toch een autopech verzekering maar wilt u niet te hoge kosten? Tijdelijke reisbijstand voor uw auto biedt uitkomst. Kiest u bijvoorbeeld voor Touring Wegenhulp dan is het mogelijk om Touring Comfort af te sluiten. De dekking alsook de dienstverlening is niet anders dan die van de meer langdurige pechbijstand verzekeringen. Het verschil zit hem in het aantal reizen dat u buiten België maakt. Touring Comfort is een tijdelijke pechverhelping buitenland daar deze verzekering geschikt is voor maximaal twee reizen in België. Deze wegenhulp dekking geldt uiteraard ook voor reizen binnen Europa. Gaat u meerdere keren per jaar op reis? Dan is het wellicht interessant om Touring Pechverhelping Europa te combineren met aanvullende reisbijstandsverzekeringen. Denk aan een annulatieverzekering, reisbijstand en eventueel een verzekering tegen bagageverlies. Een combinatie van verschillende verzekeringen is vele malen goedkoper dan elke afzonderlijke bijstand. Daarbij dekt een bredere verzekering ook zaken als hospitalisatie, medische kosten en eventueel repatrieering. Goede (tijdelijke) reisbijstand staat vaak garant voor een onbezorgde vakantie.  

 

Pechverhelping buitenland – de dekking

Touring VerslepingEr zijn in België verschillende aanbieders voor reisbijstand, pannage en andere verzekeringen. Touring Verzekeringen is wellicht de bekendste van allen. Deze Belgische verzekeraar richt zich al meer dan 25 jaar op het leveren van verschillende verzekeringen in België en daarbuiten. In geval van pechverhelping buitenland, al dan niet tijdelijk of doorlopend, is Touring Wegenhulp zeker aan te raden. De klantenservice van Touring Verzekeringen staat namelijk 24/7 en dat 365 dagen per jaar voor u klaar voor support. Kiest u voor Pechverhelping buitenland bij deze verzekeraar dan kiest u voor een gedegen autopech verzekeraar. Daar het bedrijf samenwerkt met een Europawijd netwerk van partners wordt u in 40 Europese landen geholpen bij autopech. Daarbij is het ook nog mogelijk om te laten verslepen naar een garage van uw keuze en krijgt u uiteraard een Touring vervangwagen. Voor meer informatie over de exacte dekking en prijzen verwijzen wij u naar de website van Touring Verzekeringen. Wegenhulp formules


Wegenhulp formules