Pechverhelping Buitenland en Europa

Pechverhelping Buitenland staat eigenlijk synoniem aan Pechverhelping Europa. Waarom dat is? Omdat de Belgische verzekeraars die pechverhelping buitenland aanbieden veelal een Europese dekking hebben. Gaat u met de wagen op vakantie en dan op een vakantie buiten de Belgische landsgrenzen? Dan raden wij u zeker aan om pechverhelping buitenland af te sluiten. Een vakantie moet natuurlijk een onbezorgde reis zijn is het niet? U wilt zich toch ook geen zorgen hoeven maken om wat te doen bij pech onderweg? Wat te doen als uw wagen niet meer verder wilt rijden? Wat als u een vervangwagen nodig heeft? Om goed verzekerd te zijn tegen deze en vele andere auto gerelateerde problemen gerelateerd aan wegenhulp is pechverhelping buitenland en Europa zeker geen overbodige luxe. In België zijn er grofweg drie aanbieders van pechbijstand voor autopech in Europa. Dit zijn Touring Verzekeringen en Allianz Assistance. 

 

Pechverhelping touring

 
Touring Pechverhelping
v.a174per Jaar
Voertuig in Europa
Pechverhelping en/of sleping in Europa
Vervangwagen (tot 15 dagen)
Personen
Dekking in de hele wereld
Medische kosten
Onbeperkt
Franchise
Nee
Skibijstand
 Meer info

 

Pechverhelping buitenland – waarom handig?

Een vakantie dient natuurlijk ter ontspanning. Iedereen gaat ervan uit dat het een onbezorgde reis is. Toch loopt het niet altijd zoals verwacht en gehoopt. Autopech op vakantie komt vaker voor dan gedacht. De wagen wordt intensiever gebruikt en het is een stuk drukker dan normaal op de buitenlandse wegen. De kans op panne of een ongeluk neemt daardoor toe. Pechverhelping voor alleen België dekt deze problemen niet. Hoe kunt u zich toch verzekeren tegen panne in het buitenland? Pechverhelping buitenland is de oplossing voor panne in Europa. Krijgt u te maken met pech onderweg dan dekt de autopech verzekering eventuele kosten. Daarbij kunt u in geval van pech de Belgische klantenservice van bijvoorbeeld Touring pechverhelping Europa, Europ Assistance en VAB bellen. Deze Belgische verzekeraars regelen vervolgens voor u de versleping en eventueel een vervangwagen. Gaat u vaker naar het buitenland? Dan is een “doorlopende” pechbijstand voor Europa wellicht interessant. Touring biedt daarnaast ook nog tijdelijke pechverhelping Europa. 

 

Pechverhelping buitenland combineren met reisbijstand

Pechverhelping buitenland sluit u hoogstwaarschijnlijk af omdat u op vakantie gaat of reizen maakt in het buitenland. Vrijwel alle Belgische aanbieders van pechverhelping Europa bieden naast wegenhulp ook reisbijstand. Meer dan eens worden deze twee verzekeringen gebundeld in een pakket “Pechverhelping & Reisbijstand”. Indien u onbezorgd op reis wilt met de wagen én goed wilt worden geholpen in geval van bagageverlies, diefstal of medische problemen dan sluit u zowel pechbijstand als reisbijstand af. Deze verzekeringen kunt u afsluiten voor een enkele reis of voor een heel jaar. Reist u alleen of met uw gezin? Ook hiervoor zijn speciale dekkingen. Zo bent u of uw gezin goed verzekerd tegen alle mogelijke problemen op vakantie.

 
Touring Pechverhelping
v.a174per Jaar
Voertuig in Europa
Pechverhelping en/of sleping in Europa
Vervangwagen (tot 15 dagen)
Personen
Dekking in de hele wereld
Medische kosten
Onbeperkt
Franchise
Nee
Skibijstand
 Meer info