Over

Reisbijstandsverzekering.com is een onafhankelijke website waar u veel kunt vinden over reisbijstand. Reisbijstandsverzekering.com heeft tot doel om u te informeren over de beste aanbiedingen op het gebied van Reisbijstand. Wij maken het u zo eenvoudig mogelijk. Zo kunt u filteren op basis van verzekeringen voor een jaar of voor een enkele reis. Daarnaast is het ook mogelijk om uw keuze te maken op basis van uw reisgezelschap.

Op onze site vergelijken wij verschillende aanbieders van Belgische aanbieders van reisverzekeringen en pechbijstand. Wij vergelijken tussen onder andere Touring Verzekeringen, Allianz Assistance en Corona Direct. Naast het vergelijken van de verzekeringen van deze aanbieders richten wij ons ook op het informeren van reizigers. Zo publiceren wij regelmatige nieuws betreffende hoge kortingen en acties bij verschillende verzekeraars.

Daarnaast schrijven wij regelmatig over tips bij het afsluiten van verzekeringen en het nut van deze verzekeringen in bepaalde situaties.