Mooiste Steden Om Te Bezoeken In Herfstvakantie

Wegenhulp formules

Helemaal gerust genieten in de mooiste steden van Europa.

 

De herfstvakantie kan een hele mooie tijd zijn om op vakantie te gaan, even rust na de drukte van de eerste periode hard werken. Wilt u tijdens uw vakantie helemaal gerust kunnen genieten? Neem dan een reisbijstandverzekering. En gebruikt u de auto voor de vakantie? Dan is een pechverhelping verzekering aan te raden. Met Touring wegenhulp is zelfs een combinatie mogelijk.

 

Voor u hebben wij de mooiste steden om te bezoeken tijdens de herfstvakantie in Europa op een rijtje gezet:

 

Parijs

Parijs is zeer goed te bereiken vanuit België en de reis zal maximaal ongeveer een halve reisdag duren. Parijs is een van de best bezochte steden van de wereld en heeft ontzettend veel bezienswaardigheden. Op 3 oktober is er de ‘White Night’, tijdens deze nacht kunt u musea gratis bezoeken.

 

Rome

De hoofdstad van Italië, Rome is een leuke stad om te bezoeken tijdens de herfstvakantie. Rome heeft ontzettend veel bezienswaardigheden. Aan cultureel genot zal geen tekort zijn, zo is het een aanrader om het Colosseum of Vaticaanstad een bezoekje te brengen.

 

Amsterdam

Herfstvakantie Amsterdam

In Amsterdam zult u zich zeker niet vervelen. Er zijn talloze activiteiten te doen in en rond Amsterdam. U kunt bijvoorbeeld naar een museum, een bioscoop, een theater, een concert en noem zo maar op! Ook is een rondvaart op de grachten een aanrader, aanschouw met uw eigen ogen het heldere herfstlicht wat vele kunstenaars heeft geïnspireerd.

 

Praag

De stad is erg goed bewaard gebleven en de bouwwerken uit verschillende eeuwen daardoor ook. Er is een mogelijkheid om een ‘Prague Card’ aan te schaffen, hiermee krijgt u gratis toegang tot meer dan 50 bezienswaardigheden en attracties in Praag. Ook kunt u met de kaart gratis gebruik maken van al het openbaar vervoer. Maar naast alle culturele mogelijkheden is Praag ook een uitstekende uitgaansstad.

 

Boedapest

Herfstvakantie Boedapest

Het culturele hart van Centraal-Europa, met ongeveer 1,7 miljoen inwoners. De stad is een samenvoeging van de twee steden Buda en Pest die ieder aan een kant van de Donau lagen. Oktober is een drukke maand voor Boedapest door verschillende festivals zoals het vintage modeltreinen festival. Ook in Boedapest kunt u een toeristenkaart aanschaffen wat u toegang geeft tot verschillende musea en het openbaarvervoer. Daarnaast mag u met de kaart eenmalig het St. Lukács Badhuis bezoeken.

 

Dublin

Door de vele festivals en evenementen in de herfst is Dublin een zeer leuke stad om te bezoeken tijdens de herfstvakantie. En ook hier is er geen tekort aan musea of activiteiten. Een rondleiding in de ‘Guiness Brewery’ en een echt Iers biertje drinken is ook aan te raden. Let wel op dat er in Ierland nog steeds links wordt gereden, wij raden u dan ook aan een pechverhelping verzekering aan te schaffen indien u hier op vakantie gaat.

 

Zekerheid

Als u op vakantie gaat bent u waarschijnlijk even toe aan een ‘break’ van uw werk of studie en wilt u écht even genieten. Een reisbijstand en pechverhelping verzekering kan u helpen om eventuele problemen meteen voor u op te lossen zodat u meteen weer kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Bij Touring kunt u kiezen uit verschillende pechhulp en reis verzekeringen, er zijn zelfs combinaties mogelijk. Ook is het mogelijk een reisbijstandverzekering aan te schaffen voor een enkele reis, dit is handig als u bijvoorbeeld een weekend naar Amsterdam of Parijs gaat. Bovendien kunt u hier een annulatieverzekering vinden en de mogelijkheid om uw bagage te verzekeren. Als u een annulatieverzekering afsluit is uw bagage automatisch verzekerd. Bij een bijstandverzekering kunt u dit als supplement zelf toevoegen zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over het kwijtraken van uw koffer, ziekte of iets dergelijks.

 


Wegenhulp formules