Koffer inpakken 2.1 - Handige tips voor op reis

Wegenhulp formules

In koffer inpakken 2.0 hebben we al uitgebreid besproken hoe u het beste uw kleren in kunt pakken wanneer u op vakantie gaat. In dit artikel bespreken we overige artikelen die u ongetwijfeld meeneemt op vakantie.  

 

Handdoeken mee op reis

Een handdoek meenemen op vakantie is natuurlijk echt super onpraktisch. Handdoeken zijn vaak super  zwaar en nemen ook veel ruimte in beslag. Het kost dan ook vaak veel moeite om deze handdoeken in uw overvolle koffer te proppen. Wanneer u dit probleem herkent kunt u een hammam doek overwegen. Deze doeken zijn van katoen gemaakt en zijn ook vaak super licht om mee te nemen. Bovendien is het bij een handdoek ook vaak zo dat u het zand er echt uit moet kloppen. Bij een hammam doek is even schudden al voldoende.  

 

Toiletartikelen mee op reis

toiletspullenToiletartikelen zijn echt altijd killing qua ruimte en gewicht. Vaak is het ook niet eens nodig om shampoo en douchegel mee te nemen wanneer u naar een hotel gaat. Een hotel is vaak voorzien met deze artikelen. Scheelt weer een hoop ruimte. Gaat u nou niet naar een hotel dan kunt u overwegen om shampoo en douchegel op bestemming te kopen en ze daarna ook gewoon daar te laten. Mocht u nou echt uw eigen producten vanuit huis mee willen nemen, is het verstandig om kleine reisflesjes aan te schaffen. In deze reisflesjes kunt u ook uw shampoo en douchegel doen. Het is vaak genoeg voor de vakantie en zo hoeft u geen zware artikelen mee te nemen. Veel vrouwen herkennen de ellende van make-up in poeder vorm wat tijdens de reis breekt. Het is daarom verstandig om uw oogschadus, blush en poeder te voorzien met een watje die u in het doosje plaatst. Zo voorkomt u dat de poederachtige make-up tijdens de reis breekt.

 

Boeken voor op vakantie

boeken inpakkenDe boekenwurmen onder ons zullen dit vast wel herkennen. De ellende van het meenemen van boeken op vakantie. Boeken zijn zwaar en nemen bovendien veel ruimte in beslag. Een E-reader kan een oplossing bieden. Het is licht, klein en u kunt er veel boeken op zetten. Het heeft dan misschien niet de charme van papieren boeken, maar zo kunt u wel weer meer boeken meenemen dan wanneer u papieren boeken mee neemt op vakantie. Bovendien zijn E-books vaak wat goedkoper dan papieren boeken.


Wegenhulp formules