Hulp bij pech onderweg? Kies voor pechbijstand

Wegenhulp formules

Wegenhulp formules   Als u onderweg bent naar een afspraak, een leuke activiteit met vrienden of familie of een feestje, is er niets zo vervelend als pech onderweg. U merkt dat uw geliefde auto plotseling niet meer zo goed rijdt en voor u het weet staat u met de auto langs de kant van de weg. Heeft u zelf niet voldoende kennis en vaardigheden om dit soort problemen op te lossen? Voorkom dan dat u uren langs de kant van de weg komt te staan en uw belangrijke afspraak, uw leuke activiteit met vrienden of familie of uw feestje mist door een autopech verzekering af te sluiten. Meer over deze verzekering en de dekking van deze verzekering, leest u op deze pagina.  

 

Wat houdt de autopech verzekering in?

pechbijstandEen pechverhelping verzekering is een verzekering die u afsluit om te profiteren van pechbijstand als u te maken heeft met autopech. Dit kan in eigen land zijn, maar ook tijdens uw vakantie in het buitenland gebeuren. Heeft u geen verzekering voor pechverhelping, dan staat u er bij autopech alleen voor en dient u tevens de kosten van de reparatie van uw auto te vergoeden. Heeft u wel een verzekering, dan kunt u uw verzekeringsmaatschappij bellen om niet alleen direct pechverhelping te regelen van de Belgische wegenwacht, maar bovendien te regelen dat de kosten van de autopech (voor een deel) worden vergoed. Kortom: geen problemen, geen urenlange vertragingen en geen hoge kosten.  

 

Wat dekt de verzekering?

Wat uw pechverhelping verzekering precies dekt, is afhankelijk van de verzekering die u afsluit. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreide verzekering waarbij u zowel de reparatie vergoed krijgt als een vervangwagen krijgt van uw verzekeringsmaatschappij, maar zijn er ook verzekeringen die u geen Touring vervangwagen bieden of u vragen deze vervangwagen zelf te betalen. Omdat er verschillende soorten verzekeringen zijn, kunt u zelf bepalen waar u behoefte aan heeft bij Touring Wegenhulp en de bijbehorende verzekering direct afsluiten. Wilt u zeker weten dat u de perfecte pechverhelping verzekering afsluit? Kies dan voor pechbijstand vergelijken en u vindt altijd de verzekering die het beste bij u past.  

 

Wat zijn de kosten van de verzekering?

Wat u precies moet betalen om gebruik te maken van professionele pechbijstand in het binnenland en buitenland, is afhankelijk van de dekking die uw verzekering biedt. Heeft u een uitgebreide verzekering, dan betaalt u uiteraard meer dan wanneer u een eenvoudige verzekering heeft. Bent u benieuwd naar de kosten van uw pechbijstand verzekering? Achterhaal deze kosten dan eenvoudig online door middel van pechverhelping berekenen.  

 

Pechbijstandsverzekering combineren

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie, dan is het mogelijk interessant om gebruik te maken van een complete reisbijstandsverzekering. U kunt ervoor kiezen om een pakket samen te stellen waarbij u een volledige pechbijstand en reisbijstand verzekering heeft. Boekt u een dure autovakantie, dan is het mogelijk verstandig hiervoor een annulatieverzekering af te sluiten. Sluit deze bij dezelfde aanbieder als u reisbijstand en pechhulp verzekering af en u krijgt vrijwel zeker combinatievoordeel. Het afsluiten van de annulatieverzekering is een verstandige investering wanneer u een dure vakantie boekt. Stel een van uw naasten komt te overlijden of een gezinslid raakt betrokken bij een ongeval waardoor de vakantie in het geding komt, dan krijgt u met de annulatieverzekering het grootste deel vergoed en kunt u op een ander tijdstip uw vakantie alsnog vieren. Wegenhulp formules


Wegenhulp formules