Fietsbijstand nodig? Kies voor fietsbijstand vergelijken

Wegenhulp formules

Wegenhulp formules Een fietsbijstand verzekering is een verzekering die u afsluit als u te allen tijde veilig en zonder zorgen wil reizen met uw fiets, bromfiets of elektrische fiets. Sluit u een fietsbijstand verzekering af, dan krijgt u namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week hulp van de Belgische wegenwacht als u te maken heeft met een defect zoals een lekke band van de fiets, maar krijgt u ook terugbetaling van medische kosten door een ongeluk met de (brom)fiets. En is de accu van elektrische fiets leeg? Dan kunt u tevens hulp krijgen van de Belgische wegenwacht als u een fietsbijstand verzekering heeft afgesloten.  

 

Fietsbijstand in het bijzonder handig voor senioren

fietsbijstand bij pechFietsbijstand is in het bijzonder handig voor senioren die er graag op de fiets op uit trekken. Steeds meer ouderen hebben een elektrische fiets. Geweldig natuurlijk, want daar waar senioren vroeger thuis bleven zitten omdat fietsen te zwaar was kunnen deze ouderen tegenwoordig met elektrische trapondersteuning toch blijven fietsen. Het enige nadeel van fietsen met een accu is dat de accu leeg kan en dat de trapondersteuning dan weg valt. Bent u een stuk aan het fietsen en raakt uw accu leeg, dan kan thuiskomen een groot probleem zijn. De wegenwacht Belgie heeft hiervoor een oplossing, zij verlenen pechhulp bij pech met de fiets. Ook handig wanneer u een lekke band krijgt en bijvoorbeeld de kracht niet meer heeft om de band los te krijgen en te plakken. U belt de wegenwacht en zij komen u direct helpen. Kan het probleem niet direct worden opgelost, dan wordt er gezorgd dat u thuis komt. Op gebied van fietsbijstand zijn er diverse aanbieders, vergelijk fietsbijstand aanbieders en zie waar u de beste verzekering kunt afsluiten. Onderstaand meer over de aanbieders en het 'hoe en waarom' u er goed aan doet deze te vergelijken. Teveel gedoe? Sluit dan gewoon een pechhulp voor op de fiets verzekering af bij uw eigen verzekeraar.  

 

De fietsbijstand verzekering: diverse aanbieders

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen die een fietsbijstand verzekering aanbieden. Eén van deze verzekeraars is Touring met de Touring fietsbijstand verzekering, maar er zijn ook andere aanbieders die vergelijkbare Touring verzekeringen fiets aanbieden. Wilt u weten welke verzekeraar de beste verzekering heeft voor uw situatie? Investeer dan wat tijd in fietsbijstand vergelijken en u vindt de beste verzekering op de Belgische markt.  

 

Waarom fietsbijstand vergelijken?

Als u kiest voor het vergelijken van diverse fietsbijstand verzekeringen, profiteert u van twee belangrijke voordelen. Ten eerste weet u op deze manier zeker dat u een verzekering afsluit die precies aansluit bij uw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen en ten tweede weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw fietsbijstand verzekering. Door verschillende verzekeringen als de Touring pechverhelping fiets verzekering met elkaar te vergelijken, vindt u namelijk niet alleen de beste verzekering, maar ook de beste deal.  

 

Stappenplan voor fietsbijstand vergelijken

Wil u ook weten welke fietsbijstand verzekering het beste bij u past? Volg dan onderstaande stappen en vindt de beste fietsbijstand verzekering op de Belgische markt.

  1. Stap 1: zet diverse aanbieders van de verzekering op een rijtje en bekijk de verzekeringen van deze aanbieders. De verzekeringen die aan uw wensen en behoeften voldoet, schrijft u achter de naam van de verzekeraar op uw notitie. Bij deze verzekering noteert u ook de prijs.
  2. Stap 2: streep de verzekeringen weg die niet aan uw wensen en behoeften voldoen of minder goed zijn dan de andere verzekeringen die u heeft genoteerd.
  3. Stap 3: streep de verzekeringen weg die over het algemeen te duur zijn, buiten uw budget vallen of duurder zijn dan andere verzekeringen op uw lijstje. Doe dit tot u nog maximaal drie verzekeringen over heeft.
  4. Stap 4: kies de goedkoopste en beste verzekering en sluit deze verzekering direct online af.

Wegenhulp formules


Wegenhulp formules