Waarom een reisbijstandsverzekering handig is

Wegenhulp formules

Reisbijstand formules Wat is een goede reisverzekering? Waar kan ik een goedkope reisbijstandsverzekering afsluiten? Vragen die elke vakantieganger zich af dient te vragen. Elke vakantieganger dient namelijk een reisbijstandsverzekering hebben. Het maakt in die zin niet uit of u met of zonder de auto op vakantie gaat. Gaat u met de wagen naar het buitenland? Dan is het sowieso verstandig om reisbijstand samen met pechverhelping af te sluiten. Hier op Reisbijstandsverzekering.com krijgen wij heel veel vragen van vakantievierende Belgen wat nou precies de reden is dat men een reisverzekering nodig heeft. Wonderbaarlijk is ook dat veel mensen zonder een reisbijstandsverzekering op vakantie gaan. Vraagt u zich af waarom reisbijstand een must is als u op vakantie gaat? Hieronder vindt u 10 reden voor het afsluiten van een verzekering voor de vakantie.

  1. Het maakt uw leven uw vakantie echt leuker, omdat het ongelooflijk veel gedoe kan voorkomen. Stel dat u bijvoorbeeld te maken krijgt met schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen. Een reisverzekering, bijvoorbeeld de Touring Reisbijstand, dekt in veel gevallen de schade die u heeft geleden. Met een reisbijstandsverzekering hoeft u zich dus geen zorgen te maken over eventuele problemen die kunnen gebeuren. Dat zorgt ervoor dat de vakantie echt onbezorgd is.
  2. Het is nu eenmaal zo dat niemand, echt niemand, het in de hand heeft om vervelende situaties te voorkomen, ook u niet. Bijvoorbeeld pech onderweg, het kan kan de beste overkomen. Met Touring Pechverhelping hoeft u zich geen zorgen te maken of u de reis wel of niet kunt voortzetten.
  3. Overkomt u onverwacht ziekte, pech of een ongeval (en dat kan ook door een derde worden veroorzaakt) gaat uw vakantie toch gewoon door, of –in geval van annulering- bent u uw geld in ieder geval niet kwijt. Dat betekent wel dat u een annulatieverzekering nodig heeft. Een touring annulatieverzekering kunt u eenvoudig afsluiten in combinatie met reisbijstand en wegenhulp.
  4. Een reisbijstand, aangevuld met een annulatieverzekering en een pechverhelping brengt u letterlijk verder. U bent verzekerd tegen diefstal, schade, pech en een eventuele annulering.
  5. Stel dat u of uw partner ziek worden of er is een sterfgeval in de naaste familie, dan is annulatie van uw reis mogelijk. U kunt uw reisannulatieverzekering aanspreken.
  6. Bij een pechverhelping heeft u pechhulp onderweg. Want je zult er maar staan, langs de snelweg met autopech, met een auto die de geest heeft gegeven. Hoe kom je dan verder. Hulp bij pech is dan wel heel erg welkom.
  7. U krijgt wegenwachthulp die alles, maar dan ook alles van auto’s weet en die deskundig zijn in het verhelpen van het probleem. De stoere, deskundige jongens van de pechbijstand.
  8. Heeft u een annuleringsverzekering met Buitenland en Europa, komt u ook in het buitenland niet doelloos en hulpeloos langs de weg te staan.
  9. Mocht het zo zijn dat zelfs de wegenwacht uw auto niet meer aan de praat krijgt en er geen reparatie op korte termijn nodig is, dan kunt u gebruik maken van een vervangwagen. Uw vakantie gaat dan gewoon door.
  10. Dit is eigenlijk de belangrijkste reden. U kunt uw reisverzekering, met reisbijstand het beste afsluiten bij Touring. Zij kunnen u een totaalpakket aanbieden of juist op onderdelen waar voor u van belang is.

 

Vraag u zich af waar u een goedkope reisbijstandsverzekering afsluiten? Dan kunnen wij u met zekerheid Touring Verzekeringen aanbieden. Besluit u om reisbijstandsverzekeringen te vergelijken dan zult u zien dat Touring Verzekeringen een uitgebreid aanbood heeft. Vergelijk het aanbod en de prijzen van andere aanbieders met die van Touring. Dan zult u zien dat u bij Touring niet alleen goedkoper uit bent, maar dat zij ook een zeer, zeer uitgebreid aanbod hebben. Bij Touring is het mogelijk om tijdelijke reisverzekeringen af te sluiten, bijvoorbeeld reisbijstand voor een enkele reis of een doorlopende reisbijstandsverzekering. Touring Wegenhulp is dé aanbieder van pechverhelping in België en daarbuiten. Zeker als u met de auto op vakantie gaat is pechverhelping Europa onmisbaar. Door het Europawijde netwerk van aangesloten pechverhelpers wordt u overal in Europa geholpen in geval van pech onderweg. Sluit dus voordat u op vakantie gaat een pechverhelping verzekering af zodat u met een gerust hart de baan op kunt. Een wegenhulp verzekering voor een auto is dé oplossing voor eventuele autopech op de baan.

Reisbijstand formules


Wegenhulp formules